Wandelen, genieten en ...blaren kweken :)
Hey girls,
Wat super om jullie belevenissen te lezen! Zo te zien, vermaken jullie je prima daar. Gelukkig schijnt hier inmiddels ook de zon, alleen is het nog niet zo lekker warm als bij jullie natuurlijk;-).
Geniet van jullie lekker avond eten en tot snel!
kus
Het wordt een echt dagboek zo ;-)! Leuk om te lezen. valt me wel tegen de voetbalvrouw onder jullie de blaar oploopt ;-)!
Hoi meiden,
Ik lees met veel plezier jullie leuke verhalen:) klinkt allemaal echt heel leuk. Veel plezier!!!!!
Xx
gelukkig geen enge slangen of kikkers inge succes met de blaren en het stapelbed. thuis is het ontbijt ook gratis om 8 uur, maar gééén inge te zien ha ha
Dag reizigers! wat schrijven jullie leuk!! doorgaan zo.. dan blijven we jullie op de voet volgen" en.. beleven wij het ook allemaal een klein beetje mee" ... Geniet ze, samen!!! x
Hoi Meiden,
ik ben weer helemaal bijgelezen:) Super wat jullie en hoe jullie dit allemaal beleven. Ook heb ik erg moeten lachen om het ''blote voeten'' verhaal haha. Genieten saampjes dikke kus
Goed bezig, dames! Jullie zijn nu echt begonnen na een lange, lange reis (die jullie zo te lezen goed doorstaan hebben!).
Nog een week of 8 te gaan. Lekker gevoel, he?
Plezier en blijven schrijven. Zijn leuke verhaaltjes.
Enne, niet vergeten: BIJ ELKAAR BLIJVEN!
Kussie
Dag scheetjes!
Fijn om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen en dat jullie het naar de zin hebben in Melbourne. Krijg gelijk allemaal flashbacks van drie jaar geleden. Die hostel-verhalen zijn zoooow herkenbaar!
Geniet lekker en dikke kus.
Wat een heerlijk verhaal om te lezen! Keep up the good work and enjoy every single minute!!
Hallo meiden!
Jullie hebben er zin in al weer een verslag en wat voor een.
Als jullie zo door blijven schrijven hebben jullie aan het eind een leuk boek!
De eerste dag is jullie goed bekomen (op een blaartje na) en hebben jullie al mooie dingen gezien.Daar zal het niet bij blijven dus we kijken al weer uit naar de volgende avonturen!
Veel plezier!!!
Hey meissies,
Had natuurlijk vanmiddag om 12.30 uur al ff snel gekeken. Helemaal leuk. Kan niet wachten om jullie op de foto met een beschilderd campertje te zien!.Als het te duur is, kun je in ieder geval de foto nog nemen!Juud we waren trouwens blij met het alarm van de bb op zondagmorgen..en vanmorgen. (Hij is nog heel)
Hee meiden!
Super leuk om jullie eerste verhalen te lezen!
Klinkt erg leuk en avontuurlijk :)
Geniet er lekker van!
Liefs Marielle
Lieve meiden!
Blijven schrijven. Zo reizen we een beetje mee. Ik kijk uit naar de plaatjes. Veel plezier down under. Gday mates! xx alies
Dames!
Tijdens druilerig weer een aangename 'roman' om zo te lezen. Het klinkt allemaal super mooi! Geniet er van!